Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

Дневна доза здравје

Назад до Дневна доза здравје

27.08.2010

БЕСПЛАТНИ ОРТОПЕДСКИ ПРЕГЛЕДИ ВО ПЗУ „ФИЛИП ВТОРИ“ СЕКОЈА ПОСЛЕДНА НЕДЕЛА ВО МЕСЕЦОТ

БЕСПЛАТНИ ОРТОПЕДСКИ ПРЕГЛЕДИ ВО ПЗУ „ФИЛИП ВТОРИ“ СЕКОЈА ПОСЛЕДНА НЕДЕЛА ВО МЕСЕЦОТ