Офталмолог

февруари 02,2024

Потребни квалификации:

 • Медицински факултет
 • Завршена специјализација од областа 
 • Претходно работно искуство
 • Лиценца за работа
 • Познавање на англиски јазик и компјутери

 Други карактеристики и вештини:

 • Висок степен на лична организираност
 • Способност за менаџирање со време и одредување на приоритети
 • Способност за тимска работа
 • Развиени интерперсонални вештини
 • Способност за работа во динамична средина
 • Висока флексибилност и адаптибилност.

Клиниката нуди одлични услови за работа и високо професионална работна атмосфера. Можност за личен развој, едукација и доусовршување, како и имплементирање на нови технологии и третмани.

Доколку сметате дека ги исполнувате горенаведените услови и квалификации, Ве охрабруваме да ја поднесете Вашата апликација на vrabotuvanje@zmc.mk

*Само кандидатите кои ги исполнуваат условите и кои што ќе влезат во потесен круг на селекција ќе бидат контактирани.
*Сите пристигнати апликации за работа ќе се третираат со целосна доверливост.