Психолог

јули 07,2024

Потребни квалификации:

  • Дипломиран психолог со лиценца за работа од Комора на психолози
  • Познавање на англиски јазик и компјутери

 Други карактеристики и вештини:

  • Висок степен на лична организираност
  • Способност за менаџирање со време и одредување на приоритети
  • Способност за тимска работа
  • Развиени интерперсонални вештини
  • Способност за работа во динамична средина
  • Висока флексибилност и адаптибилност.

Клиниката нуди одлични услови за работа и високо професионална работна атмосфера. Можност за личен развој, едукација и доусовршување, како и имплементирање на нови технологии и третмани.

Доколку сметате дека ги исполнувате горенаведените услови и квалификации, Ве охрабруваме да ја поднесете Вашата апликација на vrabotuvanje@zmc.mk

*Само кандидатите кои ги исполнуваат условите и кои што ќе влезат во потесен круг на селекција ќе бидат контактирани.
*Сите пристигнати апликации за работа ќе се третираат со целосна доверливост.