PresseSitemapFolgen Sie uns in den sozialen Medien    
TELEFON +38923091500

Оглас за вработување

Оглас за вработување

ПЗУ ЖАН МИТРЕВ вработува прехранбен технолог

Потребни квалификации:

 • Завршено ВСС прехранбена технологија
 • Претходно работно искуство ќе се смета како предност
 • Познавање на англиски јазик,
 • Работно користење на компјутер – MS office.

Личен профил:

 • Професионален и позитивен однос,
 • Љубезност, учтивост и хуманост,
 • Способност за самостојна и тимска работа.

Доколку ги исполнувате горенаведените услови и квалификации, Ве молиме испратете го Вашето CV на следната е-маил адреса: vrabotuvanje@zmc.mk

Ве молиме во предметот на пораката задолжително наведете ја работната позиција „прехранбен технолог“ за која аплицирате.

Само кандидатите кои ги исполнуваат условите ќе бидат повикани на интервју.

Сите пристигнати биографии ќе се третираат со максимална доверливост.

Огласот ќе трае до 17.08.2018 година.


Оглас за вработување

ПЗУ ЖАН МИТРЕВ вработува нутриционист

Потребни квалификации:

 • ВСС – Нутриционизам
 • Претходно работно искуство ќе се смета како предност
 • Познавање на англиски јазик
 • Работа со компјутери и одлично познавање на MS Office

Личен профил:

 • Професионален и позитивен однос,
 • Љубезност, учтивост и хуманост,
 • Способност за самостојна и тимска работа.

Доколку ги исполнувате горенаведените услови и квалификации, Ве молиме испратете го Вашето CV на следната е-маил адреса: vrabotuvanje@zmc.mk

Ве молиме во предметот на пораката задолжително наведете ја работната позиција „нутриционист“ за која аплицирате.

Само кандидатите кои ги исполнуваат условите ќе бидат повикани на интервју.

Сите пристигнати биографии ќе се третираат со максимална доверливост.

Огласот ќе трае до 17.08.2018 година.