Закажете преглед

Закажи преглед

389 2 3091500

Тимот на Жан Митрев

Назад до Доктори

Д-р Горан Петрески

Специјалист интернист

Место на раѓање:

Велес

E-mail:

goran.petreski@zmc.mk

АБИТУР Медицински студии на Медицински факултет “Универзитет Св. Кирил и Методиј” – Скопје Македонија,

Додипломски академска титула “Д-р Мед” Од 2005 година како специјалист по интерна медицина (Медицински факултет “Универзитет Св. Кирил и Методиј” – Скопје)