Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

Тимот на Жан Митрев

Back to Doctors

Д-р Илија Нешковски

Спец. по интерна медицина - Супспец. по кардиологија

Place of birth:

Скопје, Македонија

E-mail:

ilija.neskovski@zmc.mk

2018- 2021 

Супспецијализација по кардиологија

2009- 2013

Специјализација по интерна медицина

2001-2007

Медицински факултет –Универзитет “ Св.Кирил и Методиј” – Скопје

1997-2000

Гимназија “Никола Карев “ – Скопје

 

 

 

2014 – во тек

Доктор интернист – кардиолог во Клиничка болница Жан Митрев – Скопје

2014

Специјална болница “Филип Втори” – оделение за интензивна нега

2010-2014

ПЛИВА Дооел Скопје – стручен соработник

2009

Специјална болница “ Филип Втори”-шест месеци волонтерски стаж

2008-2009

ПЗУ “ Промедика ” – лекар по општа пракса

  • EAGE postgraduate course 100 years of dictum “ No acid no Ulcer “ ; 4-6 ноември 2010,Загреб –Хрватска
  • 4-ти конгрес на македонското здружение по кардиологија ; 4-7 јуни 2010,Охрид МАкедонија
  • 18-ти конгрес на лекарите на Репубилка Македонија ; 15-18 јуни 2011,Охрид –Македонија
  • Втор конгрес на здружението на пнеумофтизиолози на Репубилка Македонија ;3-5 ноември 2011,Скопје-Македонија
  • 5-ти конгрес на на педијатрите на Репубилка Македонија;  05-09 октомври 2011,Охрид-Македонија
  • 4-ти конгрес  на македонскотоздружение за нефрологија,дијализа,трансплантација и вештачки органи ;  21-24 јуни 2012 ,Охрид-Македонија
  • Симпозиум  “ Новини во педијатријата 2013 “ во организација на здружението на педијатри на Репубилка Македонија

Англиски
Српски