PressSitemapFollow us on social media    

My alt textВо ангиографската сала се изведуваат дијагностички и интервентни процедури на крвните садови на срцето (коронарна ангиопластика и коронарно стентирање), каротидните артерии на
вратот, како и на периферните крвни садови, исклучително трансрадијално (преку рака), со што се овозможува реализација на амбулантскиот третман на пациентите со коронарна, каротидна или периферна артериска болест.

Services in this department

Invasive

Doctors in this department

Dr. Ivan Milev

Interventional cardiologist

Dr. Shpend Idrizi

Interventional cardiologist

Dr. Vilma Ampova Sokolov

Interventional cardiologist