ПресВработувањеМапа на сајтотСледете не на социјалните медиуми    
ТЕЛЕФОН 02-3091500

Денот на срцето во Zan Mitrev Clinic

My alt text

Во Zan Mitrev Clinic денес се одбележа Светскиот Ден на Срцето. Голем дел граѓани, наши пациенти и пријатели го споделија своето задоволство од услугите коишто им ги пружила клиниката и направија консултации со дел од медицинскиот кадар кој им беше неколку часа на располагање. Совети за здрав живот и превенција даваа доктор Планинка Зафировска – специјалист интернист, Фросина Ристовска – психолог психотерапевт и Марина Релушкоска – нутриционист.

Меѓу посетителите беа и членовите на невладината организација „Здрава Иднина“ од чие име се обрати господинот Зоран Митев.

 

 

My alt text

My alt text

My alt text

My alt text