ПресВработувањеМапа на сајтотСледете не на социјалните медиуми    
ТЕЛЕФОН 02-3091500

Едукациска школа за средно медицински кадар во болницата „Жан Митрев“

Едукација и практична работа под водство на сестрите во Zan Mitrev Clinic

 My alt text