ПресВработувањеМапа на сајтотСледете не на социјалните медиуми    
ТЕЛЕФОН 02-3091500

Оглас за вработување

„Фила – фарм“ вработува СЕРВИСЕР НА МЕДИЦИНСКА ОПРЕМА

Потребни квалификации:

  • Завршено високо образование – Електротехнички факултет
  • Без работно искуство (работно искуство се смета за предност)
  • Одлично познавање на англиски јазик (познавање на германски јазик се смета предност)
  • Одлично познавање на MS Office

Вештини и способности:

  • Одлични комуникациски вештини
  • Одговорност и лојалност
  • Динамични, иницијативни и насочени кон резултати

Огласот e објавен на 22.03.2018 година и ќе трае до 01.04.2018 година. Доколку сметате дека ги исполнувате наведените услови и сте заинтересирани за нови предизвици и постојан развој на Вашата кариера, испратете Ваша кратка биографија (CV) со Ваша слика, на следната email адреса: info@zmc.mk, со задолжителна назнака „За оглас за сервисер за медицинска опрема”. Само апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани. Апликациите без назнака нема да бидат разгледани!