ПресВработувањеМапа на сајтотСледете не на социјалните медиуми    
ТЕЛЕФОН 02-3091500

Оглас за вработување

 

Оглас за вработување

ПЗУ ЖАН МИТРЕВ вработува нутриционист

Потребни квалификации:

  • ВСС – Нутриционизам
  • Претходно работно искуство ќе се смета како предност
  • Познавање на англиски јазик
  • Работа со компјутери и одлично познавање на MS Office

Личен профил:

  • Професионален и позитивен однос,
  • Љубезност, учтивост и хуманост,
  • Способност за самостојна и тимска работа.

Доколку ги исполнувате горенаведените услови и квалификации, Ве молиме испратете го Вашето CV на следната е-маил адреса: vrabotuvanje@zmc.mk

Ве молиме во предметот на пораката задолжително наведете ја работната позиција „нутриционист“ за која аплицирате.

Само кандидатите кои ги исполнуваат условите ќе бидат повикани на интервју.

Сите пристигнати биографии ќе се третираат со максимална доверливост.

Огласот ќе трае до 17.08.2018 година.