ПресВработувањеМапа на сајтотСледете не на социјалните медиуми    
ТЕЛЕФОН 02-3091500

Оглас за вработување

Оглас за вработување

ПЗУ ЖАН МИТРЕВ вработува прехранбен технолог

Потребни квалификации:

  • Завршено ВСС прехранбена технологија
  • Претходно работно искуство ќе се смета како предност
  • Познавање на англиски јазик,
  • Работно користење на компјутер – MS office.

Личен профил:

  • Професионален и позитивен однос,
  • Љубезност, учтивост и хуманост,
  • Способност за самостојна и тимска работа.

Доколку ги исполнувате горенаведените услови и квалификации, Ве молиме испратете го Вашето CV на следната е-маил адреса: vrabotuvanje@zmc.mk

Ве молиме во предметот на пораката задолжително наведете ја работната позиција „прехранбен технолог“ за која аплицирате.

Само кандидатите кои ги исполнуваат условите ќе бидат повикани на интервју.

Сите пристигнати биографии ќе се третираат со максимална доверливост.

Огласот ќе трае до 17.08.2018 година.