ПресВработувањеМапа на сајтотСледете не на социјалните медиуми    
ТЕЛЕФОН 02-3091500

Оглас за вработување

Ресторан „Мед Пулс“ вработува келнер

Потребни квалификации:
-Завршено средно образование
-Работно искуство ќе се смета за предност
-Познавање на јазици ќе се смета за предност

Вештини и способности:
-Комуникациски вештини
-Одговорност и лојалност
-Динамични, иницијативни и насочени кон резултати
Огласот ќе трае до 14.09.2018 година. Доколку сметате дека ги исполнувате наведените услови и сте заинтересирани за нови предизвици и постојан развој на Вашата кариера, испратете Ваша кратка биографија (CV) со Ваша слика, на следната email адреса: vrabotuvanje@zmc.mk, со задолжителна назнака „За оглас за келнер“.

Само апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани. 
Апликациите без назнака нема да бидат разгледани!