ПресВработувањеМапа на сајтотСледете не на социјалните медиуми    
ТЕЛЕФОН 02-3091500

Пациенти наши пријатели

My alt text

 

My alt text

Бранко Рајко од Хрватска, наш задоволен пациент ја користи секоја прилика да ја искаже благодарноста кон д-р Жан Митрев за продолжениот живот. Дипломирање на ќерка, годишнина од операцијата а сега и неговиот роденден го сподели со нас. Допатува во неговиот „втор“ роден град -Скопје за да го прослави роденденот и да искаже благодарност кон најзаслужните за прославување на уште еден роденден.

Му посакуваме да прославува уште многу родендени и на себе и на своите најблиски…

Среќен роденден!