ПресВработувањеМапа на сајтотСледете не на социјалните медиуми    
ТЕЛЕФОН 02-3091500

Покана за стручен состанок

Zan Mitrev Clinic во соработка со Здружението на педијатри на Р. Македонија ќе одржи стручен состанок на тема: „Актуелни новини во кардиореспираторна педијатриска нега и третман“. Стручниот состанок ќе се одржи во Аудиториумот на Zan Mitrev Clinic на 27 јуни од 14 до 16:30 часот. Настанот е акредитиран од Лекарска Комора на Македонија и на него свои излагања ќе имаат доктори од нашата клиника. Состанокот ќе заврши со излагање на Д-р Жан Митрев.

 

My alt text