ПресВработувањеМапа на сајтотСледете не на социјалните медиуми    
ТЕЛЕФОН 02-3091500

Повик за петта едукациска школа за медицински сестри/техничари

My alt text

Со посебно задоволство ве информираме дека во тек се подготовките за петата Едукациска школа за медицински сестри и техничари во ПЗУ ЖАН МИТРЕВ – Скопје.

Ги повикуваме сите заинтересирани медицински сестри/техничари кои имаат положен државен испит, со или без работно искуство, со мотив за професионална обука и надградување, кои се заинтересирани да работат во ПЗУ ЖАН МИТРЕВ, да ги поднесат CV-јата на vrabotuvanje@zmc.mk со назнака: „За Едукациска школа“, од 27.09.2018 до 05.10.2018 година.

Со сите избрани кандидати ќе биде закажан информативен разговор.