ПресВработувањеМапа на сајтотСледете не на социјалните медиуми    
ТЕЛЕФОН 02-3091500

ПЗУ Жан Митрев вработува БОЛНИЧАР

ПЗУ Жан Митрев вработува БОЛНИЧАР

Потребни квалификации:

Завршено средно образование

Без работно искуство (работно искуство ќе се смета за предност)

Познавање на јазици ќе се смета за предност

Вештини и способности:

  • Комуникациски вештини
  • Одговорност и лојалност
  • Динамични, иницијативни и насочени кон резултати

Огласот ќе трае до 13.05.2018 година. Доколку сметате дека ги исполнувате наведените услови и сте заинтересирани за нови предизвици и постојан развој на Вашата кариера, испратете Ваша кратка биографија (CV) со Ваша слика, на следната email адреса: info@zmc.mk, со задолжителна назнака „За оглас за болничар“.

Само апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани. Апликациите без назнака нема да бидат разгледани!