ПресВработувањеМапа на сајтотСледете не на социјалните медиуми    
ТЕЛЕФОН 02-3091500

Се грижиме за женското здравје - промотивен гинеколошки пакет во ZMC

 

My alt text

Во текот на животниот циклус, здравствените гинеколошки потреби на жената се менуваат. Одржувањето на здравјето на Вашите репродуктивни органи е од големо значење, кое треба да го доверите на гинеколозите.

Тимот на гинеколози од болницата Zan Mitrev Clinic“ е тука за Вас да го следи и контролира Вашето здравје од првиот менструален циклус до менопаузата, па и по неа.

Со таа цел започнуваме со акција, која ќе трае до 31 мај, а ќе опфати комплетни гинеколошки прегледи (ПАП тест и ултразвук) по промотивни цени.

За повеќе информации ве очекуваме на нашите телефонски броеви 02 / 3091 - 484 и 02 / 3091 - 500