ПресВработувањеМапа на сајтотСледете не на социјалните медиуми    
ТЕЛЕФОН 02-3091500
Почетна

Новости

Љубенка Георгиевска, Семеен магазин,јун.2005

За Др.Жан МитревНема друго име или наслов за Вашите,, Златни Раце,,. Немам зборови со кои сакам да ја изразам својата лична благодарност до Вас Д-ре. Вие го продолживте животот на мојот сакан и единствен брат.Ако во животот има невозможни работи, Вие докажавте дека правите нешто на граница на ...

Давковски Слободан, 47 години, дипломиран економист, Куманово

Приказни од "ФИЛИП ВТОРИ”ЛЕКАРОТ,ЗА МЕНЕ ГО ПОБЕДИ СВЕТИ ПЕТАРЧувството за самиот себеси и за сопствената моќ со која се владееме себеси и сè она што претставува наша животна цел, на патот на животот наш, единствено и целосно зависи од тоа како здравјето владее со нас. Дека човекот станува немоќен ...

Наум Барџиев, 50 години, новинар од Скопје

Приказни од "ФИЛИП ВТОРИ”ЖАН МИТРЕВ МИ Е БРАТ!Мојата приказнаемногу поразлич-на од другите и еднаква на чудо. Зошто? Едноставно, заради тоа што сите ме отпишаа од живите и ми предвидуваа смрт. Откако останав жив, истите тие беа согласни дека навистина се случило. Можеби и имаа право, ако чудото ...

Муамер Оломани, 43 годишен моделар во пензија, од Дебар

Го избрав патот на надежтаНе ми е битно да живеам живот на спортист, туку сакам да живеам еден нормален живот во кој повторно ќе можам да уживам во секојдневните убавини, да се одморам со семејството, да одам на излет... Благодарение на златните раце на докторот, јас повторно можам да бидам ...

Стојан Анѓеловски, 51 година, пензионер од Куманово

Приказни од "ФИЛИП ВТОРИ”ИМА ЛИ ЖИВОТ ИЛИ Е КРАЈ?оите проблеми со срцето не се нови. Паметам, прв патсесоочив со тоа кога пред девет години се подготвував да заминам во странство. Тогаш, за да можам да заминам, требаше да имам поволна оценка од лекарска комисија која при прегледот констатира дека ...

Василка Локвенец, 62 години, пензионер од Скопје

Инфаркт! Во 1999 год. добив инфаркт. Не знаев дека тоа е - тоа, се додека не ме однесоа на клиника, а дома имав само чудни, несносни болки во пределот на двете надлактици и грбот. Ама, и тоа ти било знак за инфаркт - некласичен.А, си живеев еден многу убав, солиден живот, бев задоволна од мојата ...

Блашка Ставревска, Семеен Магазин, дек. 2004

Утрински весник, 25.12.2004Докторска неажурностВо 1991 година, на ВМА-Белград ми беше извршена операција на срцето, на која Ј претходеше коронографија направена од кардиолог кој ме испрати во Белград. Ми беше кажано дека по извршената хомисуротомија по осум години следува реоперација со вештачки ...

Прим.мг.сц. Антоновски Илија

Почитуван г-ин Академик,На почетокот на ова мое писмо голема благодарност, почит и желби за здравје, од мојот син Иван и сопругата Љиљана, за сето она што сторивте за мене поради мојата болест, повторно да се врати насмевка и ведрина на моето лице, и да се врати радост,живот, смеење кое беше ...

Др Агавни Јармијан Станкова

До д-р Жан Митрев и неговите соработнициЛу ЈуанЈАЗИЦИТЕ СЕ ИЗЛИШНИТи знаеш малку кинескиЈас знам малку германскиМислевме дека ќе можемеДа се разберемеНо ти зборуваше пребрзо за менеА и јас зборував пребрзо за тебеНе знаејќи што да правимеСе обидовме на еден трет јазик( Ни на твојот ни на мојот)И ...