ПресВработувањеМапа на сајтотСледете не на социјалните медиуми    
ТЕЛЕФОН 02-3091500
Почетна

Контакт

Адреса

„Жан Митрев“ Клиника, Ул. Бледски договор бр.8, Скопје, 1000, Македонија

Контакт информации

Телефон: 02-3091500
Факс: 02-3104931
e-mail: info@zmc.mk

Итни случаи

Телефон: 15777

Поликлиника “Филип Втори“, Струмица

Ул. Гоце Делчев, 113
034/320 302

Поликлиника “Филип Втори“, Битола

Ул. 7-ми Март, 10
047/266 633; 047/266 631

Контакт преку е-маил