ПресВработувањеМапа на сајтотСледете не на социјалните медиуми    
ТЕЛЕФОН 02-3091500
Почетна  →  Оддели

Ангиографска сала

My alt text

Во ангиографската сала се изведуваат дијагностички и интервентни процедури на крвните садови на срцето (коронарна ангиопластика и коронарно стентирање), каротидните артерии на вратот, како и на периферните крвни садови, исклучително трансрадијално (преку рака), со што се овозможува реализација на амбулантскиот третман на пациентите со коронарна, каротидна или периферна артериска болест.

Услуги во овој оддел

Инвазивна

Доктори во овој оддел

Д-р Иван Милев

Интервентен кардиолог

Д-р Шпенд Идризи

Интервентен кардиолог

Д-р Вилма Ампова Соколов

Интервентен кардиолог