ПресВработувањеМапа на сајтотСледете не на социјалните медиуми    
ТЕЛЕФОН 02-3091500
Почетна  →  Оддели

Гастроентерхепатологија

My alt text

Одделот за гастроентерохепатологија е воден од искусен тим на специјалисти за гастроскопија и колоноскопија. Современата дијагностичка метода која со помош на микрокамера вградена во оптичкиот ендоскоп ја прикажува внатрешноста на горниот дигестивен тракт, со што се овозможува брзо и точно дијагностицирање на сите промени е гастроскопија. Ендоскопски преглед на дебелото црево се прави со колоноскопија и претставува метода за ендоскопско испитување на дебелото црево(колон) и завршните партии на тенкото црево(терминален илеум).

Услуги во овој оддел

Ехо преглед на абдоменЕндоскопијаРектоскопија

Доктори во овој оддел

Д-р Здравко Стојковски

Гастроентеролог