ПресВработувањеМапа на сајтотСледете не на социјалните медиуми    
ТЕЛЕФОН 02-3091500

My alt text

Тимот на ГИНЕКОЛОЗИ е специјализиран за дијагностика и третман на жени со:

 • Уринарна инконтиненција (неволно испуштање на мокраќа)
 • Фекална инконтиненција (неволно испуштање на гасови/ столица)
 • Пролапс на генитални органи (утерус, вагина, бешика и ректум спад од нормална позиција)
 • Интерстицијален цистит (инфламација на ѕид на бешика)
 • Сексуална дисфункција како резултат на инконтиненција или пролапс.
 • Тие се високостручни за извршување на следните процедури:
 • Вагинопластика (пластика и рејувенација на вагина)
 • Перинеопластика (стеснување на влезот на вагина)
 • Пластика на големи и мали усни на вулва
 • Редукција и зголемување на клиторис
 • Хименопластика
 • Ласер ремоделирање
 • Третман на инконтиненција со и без трака
 • Корекција на цистоцела (спуштена бешика)
 • Корекција на ректоцела/ ентероцела (спуштено дебело црево)
 • Подигање на бешика после хистеректомија
 • Подигање на матка
 • Хистеректомија (вагинална, абдоминална, лапароскопска)
 • Хистероскопија
 • Ендометријална аблација

Услуги во овој оддел

Акушерски услуги

Доктори во овој оддел

Д-р Ирена Андонова

Гинеколог акушер

Проф. д-р Васил Илиев

Специјалист гинеколог акушер, Супспецијалист урогинеколог