ПресМапа на сајтотСледете не на социјалните медиуми    
ТЕЛЕФОН 02-3091500
Почетна  →  Оддели

Полуинтензивна нега

Доктори во овој оддел

Д-р Енвер Идоски

Субспецијалист кардиолог

Д-р Сања Маринковиќ

Доктор на медицина

Д-р Мимоза Абедини-Османи

Доктор на медицина

Д-р Симона Рогановиќ

Доктор на медицина