ПресВработувањеМапа на сајтотСледете не на социјалните медиуми    
ТЕЛЕФОН 02-3091500
Почетна  →  Оддели

Служба за обезбедување

My alt text

Во рамки на Специјалната болница за хируршки болести Жан Митрев, Скопје работи 24 часовно физичко обезбедување кое се грижи за безбедноста и сигурноста на пациентите, посетителите, вработените и целокупниот објект, внатрешно и надворешно.