ПресВработувањеМапа на сајтотСледете не на социјалните медиуми    
ТЕЛЕФОН 02-3091500

My alt text

Одделот за урологија е современ центар за брза и прецизна дијагностика за уролошки проблеми кај возрасни и деца. Искусниот тим на уролози е специјализиран за консултативно дијагностички процедури, ендоскопски и класични хируршки уролошки интервецнии и операции.

Услуги во овој оддел

Ултразвучен преглед на урогенитален тракт

Доктори во овој оддел

Академик проф. д-р Живко Попов

Хирург уролог и трансплантолог

Д-р Горан Јовиќ

Хирург уролог