ПресВработувањеМапа на сајтотСледете не на социјалните медиуми    
ТЕЛЕФОН 02-3091500

Д-р Катерина Јанковска

Доктор на медицина

Датум на раѓање: 11 Февруари, 1982 (36)Место на раѓање: Скопје, МакедонијаТелефон: +389 2 3091 500e-mail: katerina.jankovska@zmc.mk