ПресВработувањеМапа на сајтотСледете не на социјалните медиуми    
ТЕЛЕФОН 02-3091500

Д-р Мимоза Абедини-Османи

Доктор на медицина

Датум на раѓање: 10 Март, 1985 (33)Место на раѓање: Струга, МакедонијаТелефон: +389 2 3091500e-mail: mimoza.osmani@zmc.mk


Образование, едукации и работно искуство

2014

Доктор по општа медицина – Специјална болница по хирушки болести  „Филип Втори“ - Скопје

2012

Додипломски студии по општа медицина на Универзитет „св. Кирил и Методиј “ – Медицински факултет- Скопје

2004

Средно образование медицинска сестра, УМЦ “ Никола Штејн“ - Тетово