ПресВработувањеМапа на сајтотСледете не на социјалните медиуми    
ТЕЛЕФОН 02-3091500

Д-р Симона Рогановиќ

Доктор на медицина

Датум на раѓање: 17 Декември, 1987 (30)Место на раѓање: Скопје, МакедонијаТелефон: +389 2 3091500e-mail: simona.roganovik@zmc.mk


Образование, едукации и работно искуство

2015

Доктор по општа медицина на одделенот за полуинтензивна нега и кардиологија во ПЗУ Специјална болница по хирушки болести “Филип Втори”

2006-2012

Медицински факултет, Универзитет Св.Кирил и Методиј , Скопје, Р. Македонија, доктор по општа медицина

 

Едномесечна пракса во приватна интернистичка ординација за гастроентерологија пулмологија и кардиологија, Нирнберг, Германија- Praxisklinik Dr.Krueger & Kollegen

 

Пракса на одделението за гастроентерологија- ГОБ “осми септември”

 

Активно учество на 32-от интернационален конгрес по медицина, одржан во Охрид Р. Македонија, освоено прво место за постер презентација на тема “оксидативен стрес кај фудбалери”

Членства

Лекарска комора на Р. Македонија