ПресВработувањеМапа на сајтотСледете не на социјалните медиуми    
ТЕЛЕФОН 02-3091500
Почетна

За нас

Нивоа на раководење

 

Директор: академик д-р Жан Митрев

Извршен менаџер: 

Раководители: 

  • Медицински директор: д-р Емил Стоицовски
  • Главна медицинска сестра: Катерина Јанев
  • Раководител на администрација: м-р Славица Пециоска Докузовска

Одговорни лица на оддели: