ПресВработувањеМапа на сајтотСледете не на социјалните медиуми    
ТЕЛЕФОН 02-3091500

Акушерски услуги

Доколку планирате бременост или веќе сте бремени, нашиот тим на гинеколози се овде да се грижат за Вашето здравје и да ја одржуваат здрава Вашата бременост. Кај нас,  може да ги добиете следниве услуги:

  • Советување пред концепција, како и генетски иследувања на пациентки  со медицински проблеми кои може да влијаат на бременоста и плодот
  • Пренатална грижа
  • Дијагностицирање и следење на комплексни акушерски состојб
  • Третман на бременоста комплицирана со кардио-пулмолошки состојби,  дијабет, гасторинтестинални проблеми
  • Ултрасонографски прегледи кој вклучуваат 3Д и 4Д
  • Дијагностицирање во прв и втор триместар на фетус со хромозомопатија
  • Дијагностицирање на фетални и плацентарни аномалии
  • Следење на повеќеплодна бременост
  • Следење на бременост кај повозрасни жени (над 35 години)