ПресВработувањеМапа на сајтотСледете не на социјалните медиуми    
ТЕЛЕФОН 02-3091500
Почетна  →  Услуги  →  Оториноларингологија

Рентген дијагностика /CT,MRI/, микробиологија, клиничка биохемија

Контакт

Информации02-3091500
Итни случаи15777

Рентген дијагностика /CT,MRI/, микробиологија, клиничка биохемија

  • Рентген дијагностиката, почнувајќи од класичните нативни снимки па се до компјутеризираната томографија (CT,KT) или магнетната резонанца (MRI), лабораториските иследувања и микробиолошките анализи претставуваат важно дијагностичко надополнување на оториноларинголошки дијагностички методи во интерес на точната дијагноза и адекватниот третман.