Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

Искуства на наши пациенти

Назад до Искуства

03.01.2018

Пациенти наши пријатели

Бранко Рајко од Хрватска, наш задоволен пациент ја користи секоја прилика да ја искаже благодарноста кон д-р Жан Митрев за продолжениот живот. Дипломирање на ќерка, годишнина од операцијата а сега и неговиот роденден го сподели со нас. Допатува во неговиот „втор“ роден град-Скопје за да го прослави роденденот и да искаже благодарност кон најзаслужните за прославување на уште еден роденден.

Му посакуваме да прославува уште многу родендени и на себе и на своите најблиски…

Среќен роденден!