PresMapa sajtaPratite nas na socijalnim medijima    
TELEFON +38923091500

Zan Mitrev Clinic објавува оглас за вработување на лице во одделот Администрација

Потребни квалификации:

  • Завршено средно образование
  • Со работно искуство
  • Познавање на англиски јазик
  • Пожелно е и познавање на албански јазик
  • Одлично познавање на MS Office

Вештини и способности:

  • Одлични комуникациски вештини
  • Одговорност и лојалност
  • Динамични, иницијативни и насочени кон резултати

Доколку ги исполнувате наведените услови и квалификации, Ве молиме испратете го Вашето CV на следната имејл адреса: vrabotuvanje@zmc.mk

Ве молиме, во предметот на пораката задолжително наведете ја назнаката на работна позиција за која аплицирате.

Само кандидатите кои ги исполнуваат условите ќе бидат повикани на интервју.

Сите пристигнати биографии ќе се третираат со максимална доверливост.

Огласот трае до 12.10.2018