Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

Жан Митрев

По 20 години успешна работа и преку 20.000 операции со сигурност можам да кажам дека поставуваме стандарди не само во Македонија туку и во светски рамки. Сето тоа го постигнавме имајќи ги нашите пациенти како мотивација.