ShtypHarta e faqes së internetitNa ndiqni në mediat sociale    
TELEFON +38923091500

Едукациска школа за средно медицински кадар во болницата „Жан Митрев“

Едукација и практична работа под водство на сестрите во Zan Mitrev Clinic