ShtypHarta e faqes së internetitNa ndiqni në mediat sociale    
TELEFON +38923091500

My alt text

KARDIOKIRURGJIA është zemra e spitalit tonë. Dega mjekësore që është sfida më e madhe e çdo kirurgu. Si liderë në kryerjen e operacioneve më të ndërlikuara, ekipi ynë është i njohur në vend, në rajon dhe më gjerë. Në spital kryhen ndërhyrjet më të ndryshme të zemrës dhe enëve të mëdha të gjakut, dhe specifike dhe e dallueshme për ne është operacioni në të cilin urrëzohen arteriet e bllokuara koronare të zemrës. Kjo rezulton me punë të përmirësuar të zemrës, dhe me të edhe përmirësim të cilësisë së jetës dhe zgjatje të jetëgjatësisë. Jo shumë rrallë ky operacion është e shpëtues i jetës.

Shërbime në këtë departament

Kirurgji e aortësKirurgji ValvulareKirurgji bajpasKardiokirurgji tek fëmijë

Доктори во овој оддел

Dr. Zhan Mitrev

Kirurg kardiovaskular

Dr. Nikolla Hristov

Kirurg kardiovaskular