ShtypHarta e faqes së internetitNa ndiqni në mediat sociale    
TELEFON +38923091500

My alt text

KARDIOLOGJIA si degë  përfshin diagnozën, arsyet dhe trajtimin e çrregullimeve të strukturës dhe funksionit të zemrës. Ajo është specialitet mjekësor qëllimi i së cilës është kujdesi dhe ruajtja e funksioneve të zemrës dhe arterieve. Megjithatë duhet të bëhet dallim nga kirurg kardiovaskular - person që kryen ndërhyrje kirurgjikale të zemrës së hapur dhe kardiolog që është përgjegjës për më shumë lloje testesh procedura diagnostikuese dhe terapeutike siç është angioplastika. Ekziston dallim edhe midis sëmundjes së zemrës ose sëmundjes kardiologjike që e prek vetëm zemrën dhe kardiovaskulare që e prek zemrën dhe enët e gjakut.

Shërbime në këtë departament

Elektrokardiogram - EKGEKG Holter - 24 orëshABP Holter 24 orëshEkokardiografi transtorakale - TTEEkokardiografi transezofageale – ТЕЕStres test koronar Ekokardiografi stresiDopler transkranial

Доктори во овој оддел

Dr. Tanja Angjusheva

Subspecialist kardiolog

Dr. Ivan Milev

Kardiolog intervenues

Dr. Shpend Idrizi

Kardiolog intervenues

Dr. Borjanka Georgieva

Subspecialist kardiolog

Dr. Vilma Ampova Sokollov

Kardiolog intervenues