ShtypHarta e faqes së internetitNa ndiqni në mediat sociale    
TELEFON +38923091500

My alt text

Që pacientët dhe publiku i përgjithshëm të jenë të informuar për punën shumë profesionale të ekipit mjekësor të Zan Mitrev Clinic kujdeset ekipi i profesionistëve me përvojë dhe të përkushtuar. Ne jemi të fokusuar në aktivitetet e marketingut, por edhe në ndërtimin e marrëdhënieve të forta dhe të vazhdueshme me publikun, dhe e gjithë ajo në funksion të shërbimeve cilësore për pacientët.