ShtypHarta e faqes së internetitNa ndiqni në mediat sociale    
TELEFON +38923091500

My alt text

Radiodiagnostikim

Degë e mjekësisë që përdor metoda diagnostikuese për vërtetim ose eliminim të sëmundjes.

Radiodiagnostika intervenuese përdor metoda diagnostikuese minimalisht invasive për diagnostikim dhe trajtim të disa sëmundjeve.

Metodat diagnostikuese që përdoren janë: Ultratingull, Rentgenografi, Tomografi kompjuterike, Rezonancë magnetike, Aparat Angio.

Departamente këtu

RTGRezonancë MagnetikeMSKT

Shërbime në këtë departament

RentgenografiTomografi e kompjuterizuarKolonoskopi virtualeRezonancë magnetike RM - 1.5 TUltratingull të gjoksitBronkoskopi virtuale