ShtypHarta e faqes së internetitNa ndiqni në mediat sociale    
TELEFON +38923091500

My alt text

Në sallën angiografike kryhen procedura diagnostikuese dhe intervenuese të enëve të gjakut të zemrës (angioplastikë koronare dhe tentim koronar), arteriet karotide të qafës, si edhe të enëve periferike të gjakut, jashtëzakonisht në mënyrë transradiale (nëpërmjet dorës), me çka mundësohet realizim i trajtimit ambulator të pacientëve me sëmundje koronare, karotide ose arteriale periferike.

Shërbime në këtë departament

Invasive

Доктори во овој оддел

Dr. Ivan Milev

Kardiolog intervenues

Dr. Shpend Idrizi

Kardiolog intervenues

Dr. Vilma Ampova Sokollov

Kardiolog intervenues