Caktoni kontroll

Schedule a review

00389 2 3091 484

Ekipi i Zan Mitrevit

Back to Doctors

Dr. Aleksandra Lazarevska

Specialiste në dermatovenerologji

Place of birth:

E-mail:

aleksandra.lazarevska@zmc.mk

2018
Përfunduar provimin profesional specialistik dhe marrje të licencës si specialiste dermatovenereologe

2013-2017
Specializim në dermatovenereologji në Klinikën Universitare për Dermatovenereologji, Fakulteti i Mjekësisë, Shkup, R. Maqedoni

2004-2010
Fakulteti i Mjekësisë në Universitetin e Sv. Cyril and Methodius ”, doktor në mjekësinë e përgjithshme

2000-2004

Завршено средно образование во општа гимназија ﮼Јосип Броз Тито”-Скопје

Arsimin e mesëm e mbaroi në shkollën e mesme të përgjithshme “Josip Broz Tito” – Shkup

2018 – sot

Specialiste dermatovenerologe në Zan Mitrev Clinic

2013-2014

Bashkëpunëtore si eksperte në JASS DOOEL, për linjën kozmetike Logona

2011-2013

Vullnetare në Spitalin Universitar të Sëmundjeve Kirurgjikale ﮼ Sv. Naum Ohridski ”Shkup

2018
Workshop Peeling &Injections-advance level, Shkup, Rep. Maqedonisë

2016
Takim edukativ për dermoskopi, Shkup, Rep. Maqedonisë

2014

Edukimi praktik për dermoskopinë BMA – dermatovenereologji Sofia, Rep. Bulgarisë

2014

Shkolla e Inovacionit në Dermatologjinë Estetike, ASKED, Beograd, Rep. Serbisë

2013

Edukim praktik për aplikimin e toksinës botulinum, dermatologji dhe mjekësi estetike Sofje, Rep. Bulgarisë

2013

Shkolla e dermatologjisë estetike, Beograd, Rep. Serbisë

2013

Shkolla Ndërkombëtare për dermoskopi – Dermoscopy update, Beograd, Rep. Serbisë

2010 – Oda e mjekëve të Maqedonisë

2013 – МакедонијаShoqata e dermatovenerologëve të Rep. Maqedonisë

2013 – EADV European Academy of Dermatology and Venerology

2016 – IDS International Dermoscopy Society

Anglisht
Frengjisht
Serbisht