Caktoni kontroll

Schedule a review

389 2 3091500

Ekipi i Zan Mitrevit

Kthehu tek Mjekët

Dr. Blagica Mančeva

Pediatër

Vendi i lindjes:

Kavadarci, Maqedoni

E-mail:

blagica.manceva@zmc.mk

Arsimi

2013                       E promovuar në Primarius

1996

Morri me sukses provimin specialist për specialitetin Pediatri – Fakulteti i Mjekësisë  – Shkup

1992

filloi specializimin në lëndën e Pediatrisë – Fakultet i Mjekësisë – Shkup

1986/1987

është kryer stazhi i detyrueshëm mjekësor

1986

u diplomua – Fakulteti i Mjekësisë – Universiteti „Sh. Kiril dhe Metodij“ – Shkup, me sukses mesatar – 8,98

1980/1981

u regjistrua në – Fakultetin e Mjekësisë – Universitetin “Sh. Kiril dhe Metodij” – Shkup

 

Përfundoi arsimin fillor dhe të mesëm (gjimnazin) në qytetin e lindjes

Përvoja e punës

2017                       Punësim në ISHP ZHan Mitrev

2010                       U emërua Shef i departamentit për Bronkite të përsëritshme wheezing

2002

U emërua Shef i Njësisë për Bronkite recidive – Departamenti për sëmundje kronike të mushkërive tek fëmijë të vegjël

1989

1986-89

Punësim në Institutin për sëmundje të mushkërive tek fëmijët – Kozle, Shkup

U punësuar në Shtëpinë shëndetësore Sv. Nikole

 

Angazhim profesional dhe edukim plotësues

2013                      Qëndrim në Itali – Romë në Spitalin Banbino Gesu për edukim –      

                                Polisomnografi – kardiorespiratore tek fëmijë me ОСАСу

2011

EAACI – Shkollë, Allergy and Inunotherapy from tolerance to early Intervention, Finlandë

2006

EAACI – Shkollë për astmë, Cavtat – Kroaci

2002

EAACI – Highights on Alergic Rhinitis and its impact on Asthma, Sofje, Bullgari

1999

EAACI – Shkolla, Practal issues in the menagment on bronchial athma, Antalia – Turqi

Anëtar i: Shoqatës Respiratore Evropiane, Asociacionit Evropian për alergji dhe astmë, Shoqatën e pediatërve të R.M. Shoqatës Respiratore Maqedonase, Bashkësisë së mjekëve të R.M, Dhoma e Mjekëve të R.M.