Caktoni kontroll

Schedule a review

389 2 3091500

Ekipi i Zan Mitrevit

Kthehu tek Mjekët

Prim. Dr. Boris Gogusevski

Otorinolaringolog

Vendi i lindjes:

Skopje, Maqedoni

E-mail:

borislav.gogusevski@zmc.mk

Shkolla e mesme – Josip Broz Tito 1976

Fakulteti i Mjekësisë Shkup 1984

Specializim për Otorinolaringologji 1991

Klinika Universitare për vesh, hundë dhe grykë Shkup

Kurs pasuniversitar

– Chaim Sheba Medical Center, Tel Aviv, Izrael, 1994

Qëndrim studimor –

– Ichilov Hospital, Tel Aviv, Izrael, 1993

– ACU Utrecht, Hollandë, 2000

Përvoja e punës

1985 – 2012 – Klinika Universitare për vesh, hundë dhe grykë – Shkup

1996 – 1998 – Shef i poliklinikës

1998 – 2012 – Shef i departamentit të fëmijëve

2012 – 2015 – Institucioni shëndetësor privat “Prim. dr. Gogushevski” – Shkup

2015 – 2017 – Spitali klinik Axhibadem Sistina Shkup

2017 –          ISpitali klinik Zan Mitrev Shkup

Asociacioni Maqedonas i otorinolaringologëve