Caktoni kontroll

Schedule a review

00389 2 3091 484

Ekipi i Zan Mitrevit

Back to Doctors

Dr. Borjanka Georgieva

Spec. në mjekësinë interne - Sub. spec. në kardiologji

Place of birth:

Shkup, Maqedoni

E-mail:

borjanka.georgieva@zmc.mk

2008

Subspecializim në kardiologji

2001-2003

Subspecializim për Kardiologji pranë ISZ – Shkup

1975-1980

Specializim për Mjekësi interne në Fakultetin e mjekësisë, Shkup

1972

Diplomuar në Fakultetin e Mjekësisë “Sh. Kiril dhe Metodij”, Shkup

 

2003-2020

Specialiste kardiolog në Spitalin klinik Zhan Mitrev, Shkup, Republika e Maqedonisë

1989-2003

Shef i departamentit për Kujdes intensiv dhe njësi koronare, Spitali ushtarak, Shkup

1986-2003

Internist specialist, Kujdesi intensiv me njësi koronare, Spitali Ushtarak


1980-1986

Internist specialist, Departamenti intern, Spitali ushtarak, Shkup

1974

Mjeke e praktikës së përgjithshme, Departamenti i brendshëm, Spitali ushtarak, Shkup

1973

Mjeke e praktikës së përgjithshme, Qendra Klinike, Veles

2009

Kurs për ekokardiografi kardiovaskulare, Novi Sad, Serbi

1998

Ekodiagnostikim, ISHZ, Shkup, prof. Dr. Spirova

1996-1997

Bundesverkrankenehaus dhe Qendra Universitare Eselsberg-Ulm, departamenti për kujdes intensiv dhe qendra diagnostikuese kardiologjie tek Prof. Dr. P. Majer

1989

Sremska Kamenica, diagnostikim joinvasiv në Kardiologji

1987

ВМА Beograd, edukim në qendrën e urgjencës, prof. Dr. Matunoviq

1986

ВМА, Beograd, departamenti për Kardiologji (edukim në diagnostikimin)

Procedura joinvazive

  • Ekokardiografi transtorakale
  • Ekokardiografi transezofageale
  • Sonografi Dopler dhe Arterie karotide
  • Sonografi Dopler dhe Arterie periferike
  • Ekokardiografi stres
  • Stres Test Koronar (STK)
  • Monitorim 24 x Holter EKG
  • Monitorim 24 x Holter BP
  • Spirometri

Anglisht
Serbisht