Caktoni kontroll

Schedule a review

389 2 3091500

Ekipi i Zan Mitrevit

Kthehu tek Mjekët

Dr. Enver Idoski

Subspecialist kardiolog

Vendi i lindjes:

Struga, Maqedoni

E-mail:

enver.idoski@zmc.mk

1998

U diplomua si mjek i përgjithshëm i universitetit të mjekësisë në Sofje, Bullgari

1998

Kurs për kardiologji parandaluese në universitetin mjekësor në Sofje, Bullgari

1999

Mjek i përgjithshëm në ambulancën ushtarake në Dibër

2000

Kurs për ekografi në mjekësi

2001

Kurs për ekokardiografi

2003

Specializim për mjekësi interne në universitetin e mjekësisë në Sofje, Bullgari

2004

Kualifikim pasuniversitar për ekografi abdominale

2004 – aktualisht

Specialist internist, subspecialist kardiolog në Spitalin special për sëmundje kirurgjikale Filip i Dytë, Shkup, Republika e Maqedonisë

2011

Subspecializim për kardiologji në universitetin Sh. Kiril dhe Metodij në Shkup, Maqedoni

2011

Është zgjedhur për asistent i fakultetit të mjekësisë pranë UGD Shtip

Pjesëmarrje:

 • Konferenca e 6-të nacionale për ekokradiografi në Sozopol, Bullgari (September, 2000)
 • Kongresi i 8-të nacional për gastroenterologji dhe të ushqyer enterale Sofje, Bullgari (Nëntor, 2002)
 • Kongres për kardiologji në Ohër, Maqedoni (2006) (2010)
 • Kongresi për kardiologji në Veleshta, Maqedoni (2006)
 • Takimi shtatë kroat për ekokardiografik, Dubrovnik, Kroaci ( 2013 )
 • Kongresi i pestë maqedonas për kardiologji qershor 2014
 • Procedura joinvasive
  • Ekokardiografi transtorakale
  • Ekokardiografi transezofageale
  • Dopler Vaskular të enëve të gjakut në ekstremitete
  • Dopler Vaskular të arterieve karotide
  • Dopler Transkranial
  • Ekografi abdominale
  • Ekografi të gjëndrës tiroide
  • Stres test koronar
  • Monitorim Holter EKG 24-orësh
  • Monitorim ABP (Ndjekje dhe analizë 24-orëshe të tensionit të gjakut)
 • Procedura invesive:
  • Vendosje të IABP (pompë balon intraaortale)
  • Perikardiocentezë
  • Drenazh torakal perkutan
  • Punktime pleurale
  • Paracentezë (Heqje të lëngut nga stomaku)
  • Vendosje të CVK (Katetër qendror venoz)
  • Vendosje të linjës arteriale për ndjekje të vazhdueshme të tensionit arterial
  • Monitorim hemodinamik (Vigileo)
  • Vendosje të kateterëve brinarë foley
 • Dhoma e mjekëve të R. së Maqedonisë
 • Shoqata kardiologjie maqedonase
 • Shoqata kardiologjie evropiane
 1. Enver Idoski, Tanja Angusheva, Zan Mitrev
  REVERSE LEFTVENTRICULAR REMODELLING AFTER SURGICAL CORRECTION OF ISCHAEMIC MITRAL REGURGITATION
  Takimi i shtatë kroat ekokardiografik, Dubrovnik, Kroaci ( 2013 )
   
 2. Mitrev Zh., Idoski E., Hristov N., Mantov M., Dimitrovska M., Ristov T.
  Rezultate të mesme nga ndjekja e aortoplastikës reduktuese ascendente. Kongresi i katërt i kardiologëve të Maqedonisë 2010 faq. 144
   
 3. Mitrev Zh., Idoski E., Hristov N., Dimitrovska M., Ristov T., Pavllov B.
  Arrest konvencional kardiologjik përballë operacionit me zemër pulsuese me barkushe të majtë shumë të dëmtuar.
  Kongresi i katërt i kardiologëve të Maqedonisë 2010 faq. 141
   
 4. Mitrev Zhan, Idoski Enver, Hristov Nikolla, Pavllov Borçe
  Silueta e zemrës pas zëvendësimit mitral valvular, anuloplastikë trikuspide dhe biatrioplastikë
  Kongresi i katërt i kardiologëve të Maqedonisë  2010 faq. 139
   
 5. Mitrev Zan, Idoski Enver, Hristov Nikola.
  Spontaneus recanalization of occluded saphenous vein graft following femoro-politeal bypass.
  Kongresi i katërt i kardiologëve të Maqedonisë 2010 faq. 147
   
 6. Z. Mitrev, T. Anguseva, V. Belostotskij, V. Petrovski, N. Hristov, E. Idoski, Surgical treatment of aortic aneurysms in a patient with ehlers-danlos syndrome.
   
 7. Enver Idoski, Zhan Mitrev
  Trajtim kirurgjikal të VSD postinfarkti.
  Simpoziumi profesional e shoqatës së mjekëve të R. së Maqedonisë. Strugë 27.10.2006 MEDICUS ISSN 1409-6366-UDC61 viti 2006
   
 8. Mitrev Zan, Idoski Enver, Hristov Nikola, Pavlov Borce.
  Cardiac silhouette following a mitral valve replacement, tricuspid annuloplasty and atrioplasty of both atria.
  Kongresi i katërt i kardiologëve të Maqedonisë 2010 faq. 140
   
 9. Shpend Idrizi, Ivan Milev, Enver Idoski, Anica Vasileva, Tanja Angjuseva, Zan Mitrev.
  Transesophageal echocardiography in the early postoperative period following open heart surgery.
  Simpoziumi profesional e shoqatës së mjekëve të R. së Maqedonisë. Strugë 27.10.2006 MEDICUS ISSN 1409-6366-UDC61 viti 2006
   
 10. Tanja Anguseva, Ivan Milev, Vlado Petrovski, Anica Vasileva, Enver Idoski, Borjanka Georgieva, Zan Mitrev.
  Intraoperative 3D transesophageal evaluation of the heart.
  Simpoziumi profesional e shoqatës së mjekëve të R. së Maqedonisë. Strugë 27.10.2006 MEDICUS ISSN 1409-6366-UDC61 viti 2006.
   
 11. Mitrev Z., Anguseva T., Belostotckij V., Petrovski V., Hristov N., Idoski E.
  Surgical treatment of aortic aneurysms in a patient with Ehlers-Danlos syndrome
  05/2010 Portoroz, Slovenia “7th Annual Euro-Asian Bridge Society”
   
 12. Mitrev Z., Anguseva T., Belostotckij V., Petrovski V., Idoski E.
  Spontaneous rupture of Left Ventricle true aneurysm
  05/2010 Portoroz, Slovenia “7th Annual Euro-Asian Bridge Society”
   
 13. J. Mirchevski, Zh. Mitrev, Zh. Popov, B. Stavreski, T. Angjuseva, E. Idoski, M. Klincheva
  Total Duodenopancreatectomy With Right Radical Nephrectomy ang Retroperitoneal Lymph Dissection a Malignant Tumor of Pancreas With Surrounding
   
 14. Mitrev Ž, Anguseva T, Hristov N, Stoicovski E, Idoski E, Milev I, Idrizi S
  Surgery for thoracoabdominal aortic aneurysm
   
 15. Mitrev Ž,Anguseva T, Stoicovski E, Hristov N, Idoski E, Matvejcuk A Reconstructive surgery for Aortic Valve and Aortic Root.
   
 16. Klincheva M, Ambarkova Vilarova E, Anguseva T, Milev I, Idoski E, Mitrev Z
  Combination of genetic mutations could lead to myocardial infarction in a very young male adult – CASE REPORT
   
 17. Z.Mitrev, T.Anguseva, E.Stoicovski, N.Hristov, E.Idoski, A.Matvejcuk*
  Reconstructive surgery for Aortic Valve Stenosis
  *MORF 3 CVKG im.A.A.Vishnevskogo,Krasnogorsk,Moscow region
   
 18. Z.Mitrev ,T. T. Angusheva , N.Hristov.,E Stoicoski, E. Idoski , A. Mtvejcuk
  **MORF 3 CVKG im.A.A.Vishnevskogo,Krasnogorsk,Moscow region
  Surgery for thoracoabdominal aortic aneurysm
   
 19. Dr. Elena Vilarova Ambarkova, D-r Enver Idoski
  RATIONAL USE OF BLOOD COMPONENS IN CARDIAC SURGERY – OUR NINE YEARS EXPERIENCE