Caktoni kontroll

Schedule a review

389 2 3091500

Ekipi i Zan Mitrevit

Kthehu tek Mjekët

Goran Jović

Kirurg urolog

Vendi i lindjes:

Veles, Maqedoni

E-mail:

goran.jovic@zmc.mk

1968-1976

Shkollën fillore Vasil Gllavinov, Veles

1976-1980

Arsimin e mesëm , Gjimnazin Koço Racin, Veles

1981-1988

Fakultetin e Mjekësisë në Universitetin Sh. Kiril dhe Metodij, Shkup

1991

Provimin shtetëror

1995-2000

Specializim – Urologji

2001

Provimin specialistik

2004

Trajnim për aplikim të teknikave laparaskopike në Qendrën Endoskopike pranë Spitalit të përgjithshëm në Slovenj Gradec, Slloveni

1998

Kongresi Evropian i urologëve në Athinë, Greqi

 

Kongresi ballkanik i urologëve në Beograd, Serbi

2010

Kongresi i Mjekëve nga Evropa juglindore në Varna

2011

Kongresi Evropian i urologëve në Barcelonë, Spanjë

2012

Kongresi Evropian i urologëve në Paris, Francë

1989-1991

Përvoja e punës si Doktor i mjekësisë në ambulancat në fshatin Jabollçishte dhe në fshatin Izvor, Veles

1991–1995

Përvojë pune në njësinë e Ndihmës së shpejtë

1995

Qendra Mjekësore Veles, punë si Kirurg – Urolog

2013

Zëvendës kryetar komune në Komunën Veles

2013

Këshilltar në Këshillin e Komunës Veles

Çmime:

 

Fitues i çmimit 9 Nëntori

2012

Fitues –Top 10 në vitin 2012

Procedura diagnostikuese

 • Diagnostikim komplet urologjik më ultratingull të traktit urinar
 • Urofloumetri
 • Biopsi TRUS në prostatë

Procedura intervenuese

 • Cistoskopi
 • Vendosje të sondave J-J
 • Dilatim (zgjerim)
 • Kateterizim zë fshikëzës së urinës
 • Instalim të medikamenteve në fshikëzën e urinës

Procedura operative

 • Intervenime endoskopike
  • Uretrotomi interne
  • Resekcion Transuretral të tumorit të fshikëzës së urinës
  • Resekcion Transuretral të prostatës
  • Ureterorenoskopi me litotripsi (thyerje të gurëve në kanalet urinare – në mënyrë endoskopike
 • Operacione klasike (të hapura)
  • Prostatektomi transvezikale (operacion klasik të zmadhimit beninj të prostatës),
  • Nefrektomi (mënjanim të veshkës – tek veshkë jofunksionale dhe tumor të veshkës)
  • Rrethprerje (operacion të fimozës)
  • Hidrocelë të testikulit
  • Mënjanim të testikulit për shkak të tumorit të testikulit (orkifunikulektomi).