Caktoni kontroll

Schedule a review

389 2 3091500

Ekipi i Zan Mitrevit

Kthehu tek Mjekët

Dr. Goran Petreski

Specialist internist-sq

Vendi i lindjes:

Veles, Maqedoni

E-mail:

goran.petreski@zmc.mk

ABITUR Studime mjekësie në Fakultetin e mjekësisë “Universiteti Sh. Kiril dhe Metodij” – Shkup, Maqedoni,

Titull akademik universitar “Dr. Med” Nga viti 2005 si specialist për mjekësi interne (Fakulteti i Mjekësisë “Universiteti Sh. Kiril dhe Metodij” – Shkup)