Caktoni kontroll

Schedule a review

389 2 3091500

Ekipi i Zan Mitrevit

Kthehu tek Mjekët

Dr. Zdravko Stojkovski

Gastroenterolog

Vendi i lindjes:

Prilep, Maqedoni

E-mail:

1974

Doktor i Mjekësisë, Fakulteti i Mjekësisë, “Sh. Kiril dhe Metodij”, Shkup

1977

Mjek nga praktika e përgjithshme në GA – Kërçovë

1982

Departamenti për hemodializë ekstrakorporale

1990

Specializim në mjekësinë interne / VМА-Beograd /

1991

Departamenti intern – Spitali ushtarak – Shkup

2003                

Është vendosur Kryetar i departamentit për Gastroenterohepatologji në SU-Shkup

2008

Kryetar i departamenteve Interne pranë SU-Shkup

2010

Spec. internist në spitalin special – Filip i Dytë

Procedura diagnostikuese dhe intervenuese

 • Ekotomografi të abdomenit
 • Gastroskopi
 • Kolonoskopi
 • Rektoskopi – sigmoidoskopi
 • Anoskopi
 • Kontroll abdominal me tushe rektale
 • Biopsi të të gjitha ndryshimeve në sistemin gastrointestinal
 • Polipektomi (e polipeve në stomak dhe zorrës së trashë)
 • Ligaturë të hemorroideve
 • Zgjerim manual të hapjes anale
 • Evakuim të lëngut askit
 • Mënjanim të trupave të huaj nga stomaku
 • Sklerozim të ulcerave gjakderdhëse nga stomaku dhe zorra dymbëdhjetëgishtore
 • Vendosje dhe mënjanim të gastrostomës
 • Mjekim të sëmundjeve inflamatore të zorrës së trashë (Kolit Ulçeroz dhe sëmundja e Crohn-it)
 • Dhoma maqedonase e mjekëve
 • Asociacioni evropian i gastroenterohepatologëve