Caktoni kontroll

Schedule a review

00389 2 3091 484

11.02.2020

Kontroll pediatrik pa pagesë për foshnjat e porsalindura nga komuna Qendër

Sot, Zan Mitrev Clinic ndau 87 kupona për foshnjat e porsalindura nga komuna Qendër. Ndarja e kuponave është në përputhje me kontratën për bashkëpunim që ka nënshkruar klinika jonë me komunën e qendrës së qytetit të Shkupit.

Bëhet fjalë për një ekzaminim pediatrik që të porsalindurit mund të përdorin në tre muajt e ardhshëm. Shërbimi ynë pediatrik është në pritje të telefonatave të prindërve për rezervimin e terminit të foshnjave të tyre në numrin e telefonit 02 / 3091-484

Në këtë ngjarje, përvec prindërve me fëmijët e tyre morën pjesë edhe përfaqesues nga qeveria lokale e udhëhequr nga kryebashkiauku i komunës Qendër, Sasha Bogdanoviq, i cili nga ana e komunës së familjeve të foshnjave të porsalindura i’u shpërndau atyre dokument për ndihmë monetare me vlerë 7.000 denarë.

Të ardhurat ndahen rregullisht, në kuadër të projektit të komunës për ndihmë monetare dhe mbështetje të prindërve të cilët janë banorë të komunës Qendër, dhe duke filluar nga ky vit komuna ka nënshkruar memonrandum për bashkëpunim me kompani dhe shoqata me përgjegjësi shoqërore, ndër të cilat është dhe Zan Mitrev Clinic e cila dhuron për këto familje pjesë të produkteve dhe shërbimeve të saja.